• Description
  • Deadline
  • Info
Avoin työpaikka: erityisasiantuntija, STM
Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana erityisasiantuntijan määräaikainen virkasuhde 31.12.2022 saakka. Tehtävä on sijoitettu työ- ja tasa-arvo-osastolle tasa-arvoyksikköön ja se on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 25.5.2020 klo 16.15.
Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat hallituksen tasa-arvopolitiikkaan liittyvän tasa-arvoselonteon suunnittelu ja koordinointi sekä tasa-arvon tilaa seuraavan seurantajärjestelmän kehittäminen.

Turvallisuusselvitys
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme
Erityisasiantuntijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä tasa-arvokysymyksiin ja kokemusta sukupuolten tasa-arvon edistämisestä. Tehtävä edellyttää myös erinomaisia kirjallisia taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä molempien kotimaisten kielten taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi
Eduksi katsotaan kokemus seuranta- ja indikaattorityöstä sekä työskentelystä valtionhallinnossa.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtävän palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 8 mukaisesti: tehtäväkohtainen palkanosa 3 569 euroa/kk ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustamme sinua kehittämään osaamistasi sekä tuemme perhe-elämän ja työn yhteensovittamista. Lisäksi tarjoamme etätyömahdollisuuksia tehtävän luonteen mukaan.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
25.05.2020
Helsinki, Finland