• Description
  • Deadline
  • Info
Avoin työpaikka: kriisityöntekijä, Monika-Naiset liiton kriisikeskus Monika
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkauksessa noudetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Hakuaika päättyy 26.3. klo 16.
Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Etsimme kriisityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Monika-Naiset liiton Kriisikeskus Monikaan. Kriisikeskus Monika tarjoaa naiserityisiä tukipalveluja väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille.

Työ on vaikeissa elämäntilanteissa olevien erikielisten naisten kohtaamista. Auttamistyö toteutetaan yksilö- ja ryhmämuotoisena (vertaistukiryhmät). Sen lisäksi työ sisältää puhelin- ja chat-päivystystä, palveluohjausta ja kouluttamista. Työ sisältää jonkun verran iltatyötä ja työtä toimiston ulkopuolella.

Tehtävä edellyttää kokemusta väkivalta- ja/tai kriisityöstä, kiinnostusta naiserityisten palvelujen kehittämiseen, hyviä yhteistyötyötaitoja ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Odotamme sinulta valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, asiakaslähtöistä työotetta, hyvää stressinsietokykyä ja järjestelmällisyyttä.

Asiakastyötä tehdään eri kielillä. Esimerkiksi arabian, darin, soranin tai somalin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme palvelujärjestelmän ja järjestökentän tuntemusta sekä kokemusta maahanmuuttajatyöstä.

Kiinnostuitko?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkauksessa noudetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Monika-Naiset liitto arvostaa työyhteisössään monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 26.3.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: info(at)monikanaiset.fi. Kirjoita viestin aiheeksi TYÖHAKEMUS KRIISITYÖNTEKIJÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Kriisikeskus Monikan johtaja Natalie Gerbert 16.3.2020 kello 14-15 ja 20.3. klo 10-11 puhelimitse 045 6759 647. Haastattelut järjestetään viikolla 15. Työ on suunniteltu aloitettavaksi 20.4.2020.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
26.03.2020
Helsinki, Finland