• Description
  • Deadline
  • Info
Avoin työpaikka: projektikoordinaattori, Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke
Naisjärjestöjen Keskusliitto etsii määräaikaista projektikoordinaattoria Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta hankkeeseen 31.12.2021 asti. Hakuaika päättyy 23.2.2020 klo 21.
Naisjärjestöjen Keskusliitto hakee projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.

Toivomme aloitusaikaa mahdollisimman pian. Määräaikaisuuden peruste on hankerahoitus. Projektikoordinaattori toimii Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeessa. Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke kannustaa konkreettisiin toimiin sukupuolten tasa-arvon parantamiseksi ja edistää yhteistyössä eri toimijoiden kanssa naisten oikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon toteutumista.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat hankkeen toiminnan ideointi, suunnittelu ja toteutus tiiviissä yhteistyössä järjestön toimiston, hallituksen ja kumppanitahojen kanssa. Hankkeen sidosryhmiin kuuluu moninainen joukko toimijoita, kuten Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöt ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta. Työtehtäviin kuuluu tapahtumajärjestelyjä, hankehallintoa sekä muut yhteisesti katsottavat tehtävät. Hankkeessa työskentelee myös osa-aikainen projektipäällikkö.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (eduksi luetaan sukupuolen- tai naistutkimuksen opinnot), järjestö- ja hanketoiminnan osaamista, Naisjärjestöjen Keskusliiton toiminnan tuntemista, sukupuolten tasa-arvotyön ja tasa-arvopolitiikan keskeisten teemojen tuntemusta, ideointi- ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja.

Odotamme vastuullista otetta ja valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Hyvä englannin ja/tai ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sekä näköalapaikan järjestökenttään ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Kuukausipalkka on 2600 - 2700 euroa kuukaudessa ja lisäksi tarjotaan lounasetu. Toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoa toiminnastamme: www.naisjarjestot.fi , www.tasaarvoteot.fi

Tiedustelut: projektipäällikkö Liisa Ketolainen liisa.ketolainen@naisjarjestot.fi. Tavoitettavissa puhelimitse ke 12.2. ja pe 14.2. klo 10-11, puh. 044 237 8069.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 23.2.2020 klo 21.00 mennessä sähköpostitse toimisto@naisjarjestot.fi.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
23.02.2020
Helsinki, Finland