• Description
  • Deadline
  • Info
Avoin työpaikka: kampanja- ja viestintäkoordinaattori, Naisjärjestöt yhteistyössä NYTKIS ry
Työtehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työsuhde päättyy toukokuun 2021 lopussa. Määräaikaisen tehtävän perusteena on kuntavaalikampanjan aikataulu. Hakemuksia otetaan vastaan 14.2.2020 saakka.
Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry etsii määräaikaiseen työsuhteeseen

KAMPANJA- JA VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Tehtävän täytössä hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa, kokemusta someviestinnästä, tapahtumien järjestämisestä ja kampanjatyöstä. Lisäksi edellytetään naisjärjestöjen tai tasa-arvotyön toimintakentän sekä poliittisen kentän hyvää tuntemusta. Tehtävää täytettäessä katsotaan eduksi sukupuolentutkimuksessa suoritetut opinnot. Pääasiallinen työkieli on suomi. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kampanjatyöntekijän työtehtäviin kuuluu viestinnän tehtäviä kuten someviestintää ja uutiskirjeen laatimista sekä kampanja- ja tapahtumasuunnittelua ja toteuttamista yhteistyössä muiden kanssa. Keskeisiä kampanjoita toimintakaudella ovat kuntavaalikampanja, vihapuheen torjumiseen liittyvä kampanja ja naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen Valoa ei väkivaltaa -kampanja.

Viikkotuntimäärä on 37,5 h/ viikko. Kuukausipalkka on 2600 e/ kk sekä lounasseteli- ja virikesetelietu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Työtehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työsuhde päättyy toukokuun 2021 lopussa. Määräaikaisen tehtävän perusteena on kuntavaalikampanjan aikataulu.

Kysymyksiin vastaa NYTKISin pääsihteeri Johanna Pakkanen, puhelinajat: pe 30.1. klo 11-12, ma 3.1. klo 15-16, pe 7.2. klo 11-12 ke 12.2. klo 15-16 ja to 13.2. klo 15-16. Puhelinnumero: +358 50 469 6242

Hakemuksia otetaan vastaan 14.2.2020 saakka sähköpostiosoitteessa: johanna.pakkanen@nytkis.orgNaisjärjestöt yhteistyössä – Kvinnoorganisationer i Samarbete NYTKIS ry on yhteiskunnallinen järjestö, johon kuuluvat eduskunnassa edustettuina olevien puolueiden naisjärjestöt sekä kolme puoluepoliittisesti sitoutumatonta järjestöä. NYTKIS saa toimintaansa valtionapua ja työskentelee sukupuolten välisen tasa-arvon saavuttamiseksi.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
14.02.2020
Helsinki, Finland