• Description
  • Deadline
  • Info
Avoin työpaikka: vs. toiminnanjohtaja, Naisten Linja Suomessa ry
Tehtävän kesto: 13.11.2019 – 10.10.2020
Tehtävän sijainti: Helsingin ydinkeskusta
Hae viimeistään: 20.9.2019 klo 16.00
Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen järjestö Naisten Linja Suomessa ry hakee vs. toiminnanjohtajaa perhevapaan sijaisuuteen.

Työtehtävät

Naisten Linja hakee toiminnanjohtajan sijaista perhevapaan ajaksi. Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata Naisten Linjan palvelujen toiminnasta ja kehittämisestä yhdistyksen hallituksen linjausten mukaisesti. Toiminnanjohtaja vastaa Naisten Linjan strategian ja toimintasuunnitelman toteuttamisesta, viestintäjohtamisesta, henkilöstöjohtamisesta, talousjohtamisesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat esittelijän tehtävät hallituksen kokouksissa, varainhankinta sekä takapäivystysvastuu työntekijöiden kanssa vuorotellen. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Haemme joukkoomme järjestöalan osaajaa, jonka päivittäisessä työskentelyssä näkyvät Naisten Linjan arvot. Etsimämme toiminnanjohtaja on kiinnostunut asiantuntijaorganisaation kehittämisestä ja työntekijöiden kehittymismahdollisuuksien tukemisesta.

Hakijalta odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää käytännössä osoitettua johtamiskokemusta, perehtyneisyyttä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaiseen työhön, järjestöalan tuntemusta, esiintymistaitoa sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä tarvitaan myös kokemusta vaikuttamistyöstä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Yhteistyö- ja organisointitaidot, paineensietokyky sekä itsenäinen työote ovat tehtävässä menestymisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Eduksi luetaan myös kokemus vapaaehtoisuuteen perustuvasta työstä.

Organisaation esittely

Naisten Linja Suomessa ry on rekisteröity yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on vastustaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ylläpitäviä asenteita ja rakenteita yhteiskunnassa, poistaa tällainen väkivalta yhteiskunnallisella ja yksilötasolla sekä auttaa väkivallan kohteeksi joutuneita naisia ja muita osallisia. Lisäksi yhdistys pyrkii edistämään naisten tasa-arvoa ja oikeuksia yhteiskunnassa.

Tehtävän kesto: 13.11.2019 – 10.10.2020

Tehtävän sijainti: Helsingin ydinkeskusta

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 20.9.2019 klo 16.00

Sähköiset hakemukset: hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekry@naistenlinja.fi

Haastatteluiden ajankohta: 30.9. ja 4.10. välillä
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
20.09.2019
Helsinki, Finland