• Description
  • Deadline
  • Info
Praktikplats på Nationella sekretariatet för genusforskning
Letar du efter en praktikplats? Hos oss har du möjlighet till olika praktikantuppgifter inom kommunikation, forskningsförmedling, utredning och arrangemang.
Nationella sekretariatet för genusforskning är en enhet vid Göteborgs universitet. Sekretariatet har idag cirka 15 medarbetare som arbetar med frågor som rör forskningens villkor, genusperspektiv på forskning och jämställdhet i Norden.

Vi samverkar med andra aktörer på området, nationellt och internationellt, och vi har externa uppdrag från offentliga organisationer som Nordiska ministerrådet. Vi har en bred och varierad verksamhet som omfattar bland annat analyser och utredningar, arrangemang och forskningsförmedling.

Nu söker vi en eller flera praktikanter som är intresserad av att delta i vår verksamhet. Vi prioriterar praktikanter med längre praktikperioder för kontinuitet i verksamheten, helst perioder på minst 8 veckor, med start tidigast i februari 2019 och som avslutas inom 2019.

Praktiken är oavlönad. Vi står för arbetsplats med dator, och eventuella teknikbehov under praktikperioden. Du kommer att arbeta under ledning av en handledare, delta i våra gemensamma möten och aktiviteter samt i övrigt ingå i sekretariatets verksamhet.

Ett krav är att du är försäkrad via utbildningen, arbetsförmedlingen eller annan institution.

Läs mer om praktiken i “Info om praktik 2019”, se bifogade filer nedan.

Ansökan
För att söka praktikplatsen ska du fylla i en intresseanmälan som du finner bifogad nedan. Vi läser alla anmälningar som kommer in och gör ett urval utifrån vad som passar verksamhetens behov och vår möjlighet att erbjuda en bra praktikplats.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan till inga-bodil.ekselius@genus.gu.se senast den 15 februari 2019. Vi kallar till intervjuer och ger besked om praktikplats senast 15 mars.

För frågor och mer information angående praktiken kontakta Inga-Bodil Ekselius på epost: inga-bodil.ekselius@genus.gu.se
Organizer: Nationella sekretariatet för genusforskning
Contact: Inga-Bodil Ekselius
Submitted by: jamstall.nu
This event for iCaliCal    Share
15.02.2019
Göteborg, Sweden